Er wordt geprobeerd verbinding te maken met de server.

Een moment geduld aub...
Blijft u deze melding zien ververs dan de pagina.

Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server.

Ververs de pagina om opnieuw verbinding te maken.

De verbinding naar de server is geweigerd.

Ververs de pagina om opnieuw verbinding te maken.
/* SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN DIE MET .NET WERKEN */
Trek .NET developers aan.

De nummer 1 in .NET

We zijn de nummer 1 vacaturesite in Nederland voor .NET developers. De reden? Het platform is geheel gebouwd rondom de behoefte van deze ene doelgroep.

Employer branding

Wij bieden de unieke mogelijkheid om jullie bedrijf te profileren op een .NET specifiek platform. Hiermee kunnen .NET developers jullie bedrijf makkelijk vinden en leren kennen.

Geen recruitmentbureaus

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat jouw vacature of bedrijf ondergesneeuwd raakt door een onophoudelijke stroom van vacatures door recruitmentbureaus. Die zijn er namelijk niet.

Onze prijzen

Basis account

Gratis + Eén maand Plus account
Gratis account aanmaken
Bedrijfslogo, bedrijfsnaam, adres en website
Bedrijfsomschrijving
Blogs plaatsen
Vindbaar in bedrijvengids via zoekfilters
Developers kunnen bedrijf volgen
Monitoren statistieken
Bekijk een voorbeeld Basis-profiel

Vacatures

Loondienst
Niet inbegrepen
Stage
Niet inbegrepen
Interim opdrachten
Niet inbegrepen
In de proefperiode van het Plus account is het plaatsen van vacatures mogelijk en gratis.

Plus account

Eerste maand gratis, daarna € 239,00 per jaar
Gratis account aanmaken
Alles van een basis account
Vacatures plaatsen
Uitgebreid bedrijfsprofiel
Bedrijfscultuurimpressie
Toegang tot developersprofielen bij het plaatsen van een vacature
Bekijk een voorbeeld Plus-profiel

Vacatures

Loondienst
Voorlopig gratis. Uiteindelijk € 69,00 per maand *
Stage
Gratis
Interim opdrachten
Gratis
Bekijk een voorbeeld vacature

Waarom kiezen voor Werken met .NET?

Transparantie

Een waarschuwing vooraf; we vragen veel (technische) informatie van bedrijven. De reden? Developers willen transparantie en duidelijkheid. Bij ons geen matching met ondoorzichtige algoritmes. Tenslotte weten developers vaak zelf prima wat hun wensen en vaardigheden zijn. Op basis van een speciefieke set aan filters kunnen developers daarom zélf bepalen welke bedrijven of vacatures getoond worden. Het voordeel voor jullie? Een betere en duurzame match.

Bedrijfscultuur

Zijn jullie ook een jong, ambitieus, dynamisch, informeel en gezellig bedrijf? Sluit dan maar aan bij de rest... Deze veel gebruikte clichés zijn inmiddels eerder een bron van afkeer dan een reden om te solliciteren. Developers verlangen heldere taal. Om die reden hebben we 7 (voor developers relevante) meerkeuzevragen geformuleerd die dit bieden. Dit stelt jullie in staat om makkelijk een inhoudelijke invulling te geven aan jullie bedrijfscultuur.

Sfeerimpressie

Foto’s en video’s zijn zonder twijfel bij uitstek geschikt om te laten zien wie jullie als organisatie zijn. Een foto zegt tenslotte meer dan duizend woorden. Ondanks de logica hiervan, ontbreekt deze optie vaak bij andere vacaturebanken. Wij daarentegen zien dit als een essentieel onderdeel om developers te laten zien waar ze komen te werken.

Vacatures

De nummer 1 ergernis van developers? Vage, generieke en inhoudsloze teksten. Om die reden hebben we vacatures fundamenteel anders aangepakt. Niet langer meer dertien in een dozijn verkoopteksten, maar gewoonweg een lijst van antwoorden op concrete en voor developers relevante vragen.

Developersprofielen

Op Linkedin kan een developer aangeven open te staan voor een nieuwe baan. Het probleem is alleen dat ze daar al snel tientallen mails binnen 24 uur krijgen, waarvan 90% van bureau-recruiters. Succes om daar als werkgever tussen te komen! Ook wij bieden een dergelijke mogelijkheid voor developers. Alleen bij ons zonder de bureau-recruiters.

* Waarom zijn vacatures gratis?

Ondanks dat we pas eind december 2020 live zijn gegaan, zijn we nu al de nummer 1 .NET vacaturesite in Nederland. Maar onze website is nog in ontwikkeling. Net als bij veel softwareprojecten, hebben ook wij ervaren dat dergelijke ondernemingen veel meer tijd in beslag nemen dan aanvankelijk gepland. Om deze reden brengen we momenteel alleen kosten in rekening voor het Plus account, terwijl het plaatsen van vacatures gratis blijft.

Roadmap

Onze visie voor Werken met .NET is altijd geweest om meer te zijn dan een vacaturesite. Uiteindelijk willen we van Werken met .NET een carrière breed platform maken waarbij het zoeken naar een nieuwe baan slechts een onderdeel is. Denk hierbij aan de mogelijkheid om makkelijk een .NET kennissessie te organiseren of om een interessante casus of .NET gerelateerd artikel te delen met honderden .NET developers. Wat onze ambities precies zijn? Je kunt het allemaal vinden in onze roadmap.
Er is een fout opgetreden. Deze applicatie reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw is geladen. Reload 🗙