/* GEEN GEDOE */
Gewoon van werkgever tot developer.

Het is ons doel om het voor .NET developers zo eenvoudig mogelijk te maken zélf een nieuwe werkgever te vinden, zonder tussenpersoon. We bieden hierbij drie manieren om een nieuwe baan te vinden:

.NET bedrijvengids

In de bedrijvengids vermelden we gewoonweg alle bedrijven die met .NET werken gratis. Het idee is dat je via dit onderdeel zélf je baan kunt vinden door naar de websites van de verschillende bedrijven te gaan, te zoeken naar vacatures en contact te leggen.

.NET vacatures

Dit onderdeel is vergelijkbaar met het meer traditionele idee van een vacaturebank. Dat wil zeggen, bedrijven kunnen hier hun .NET vacatures plaatsen. Het grote verschil is echter dat je hier geen 13 in dozijn verkoopteksten zult vinden, maar vacatures die antwoorden geven op concrete en voor developers relevante vragen.

Developersprofiel

Tot slot bieden we de mogelijkheid om een developersprofiel aan te maken waarmee bedrijven (met een .NET vacature) bij jou kunnen solliciteren in plaats van andersom. Het voordeel ten opzichte van Linkedin is dat je alleen benaderd wordt door bedrijven die met .NET werken en dus niet door recruitmentbureaus.

Er is een fout opgetreden. Deze applicatie reageert mogelijk niet meer totdat deze opnieuw is geladen. Reload 🗙